Beste VPN voor Netflix: kijk duizenden extra films en series

Netflix ontgrendelen is nu moeilijker dan ooit. Het bedrijf is zelfs begonnen met het verbieden van residentiële IP’s, waardoor veel accounts van mensen werden geblokkeerd (zelfs als ze niet met een VPN waren verbonden). Omdat de verboden zo streng zijn geworden, werken veel VPN’s eigenlijk niet, hoewel ze wel toegang tot Netflix beloven. Zelfs de machtige NordVPN kan de blokkades van Netflix niet langer consequent omzeilen.

Om deze reden testen we regelmatig meer dan 300 VPN’s met meer dan 50 Netflix-bibliotheken van over de hele wereld. We hebben een lijst samengesteld met de beste Netflix VPN’s die we up-to-date houden. Op het moment van testen kunnen de topservices meer dan 20 regio’s ontgrendelen, zodat je de meest populaire content kunt bekijken, waar ter wereld je ook bent.

Van alle geteste VPN’s is ExpressVPN mijn topaanbeveling. Deze provider heeft een uitgebreid servernetwerk dat consequent toegang heeft tot meer dan 20 Netflix-bibliotheken. Je kunt met ExpressVPN volledig zonder risico Netflix streamen aangezien het wordt ondersteund door een 30-daagse geld-terug-garantie. Als je niet onder de indruk bent, kun je altijd je geld terugvragen.

De Netflix VPN block omzeilen in november 2021

Het lijkt erop dat Netflix de afgelopen weken extra hard zijn best doet om VPN-gebruikers te blokkeren. Wij krijgen vooral berichten dat gebruikers van ExpressVPN niet meer normaal van hun Netflixabonnement gebruik kunnen maken. Inmiddels zijn de verschillende VPN-providers hard aan het werk om de blokkades op te lossen. Wil je zonder risico kijken of een van de betrouwbare VPN’s hun Netflix-zaken inmiddels op orde heeft? Sluit dan een abonnement met een gratis proefperiode af, bijvoorbeeld de NordVPN free trial of de CyberGhost free trial. Je kunt dan 30 dagen gebruik maken van de volledige diensten (inclusief voor Netflix geoptimaliseerde servers). Ben je niet tevreden en zeg je binnen een maand op, krijg je zonder problemen je geld terug.

Waarom met VPN Netflix kijken?

Netflix maakt heel wat eigen series en films, denk aan bijvoorbeeld House of Cards, Tiger King of Orange is the New Black. Dat aanbod brengt het bedrijf normaal gezien ook wereldwijd en tegelijkertijd uit. Daarnaast echter brengt Netflix ook heel wat series op de buis waarvan het zelf de rechten niet bezit en waarvoor het bedrijf dus moet betalen om ze te mogen uitzenden.

Die rechten worden per land geregeld. Het is dus heel goed mogelijk dat Netflix voor een bepaalde serie wel de rechten heeft voor pakweg Amerika, maar niet voor Nederland of België. Op de Belgische of Nederlandse Netflix zal die serie dan ook nergens te vinden zijn. Dat verklaart waarom er bijvoorbeeld véél meer series op de Amerikaanse Netflix staan dan op “onze” Netflix. De enige manier om hier een mouw aan te passen, is Netflix kijken via een VPN.

Vergroot Netflix-aanbod met een VPN?

Het gebruik van een VPN is de beste en eenvoudigste manier om het Netflix-aanbod van een ander land te kijken. Een VPN-verbinding versleutelt je internetverkeer, leidt het via een externe server om en verbergt je locatie (door je IP-adres te veranderen).

Netflix ziet dat jij vanuit Nederland naar Netflix kijkt aan de hand van jouw IP-adres. Dit IP-adres is als het ware de ‘identiteitscode’ van jouw internetverbinding. Door dit IP-adres ziet Netflix dat jij je in Nederland bevindt, en daarom krijg je het Nederlandse Netflix-aanbod te zien.

Als je verbinding met een VPN-server in bijvoorbeeld Amerika maakt, wordt jouw dataverkeer omgeleid via de Verenigde Staten en krijg je een Amerikaans IP-adres. Netflix denkt dan dat jij vanuit Amerika hun dienst opvraagt. Vanaf dat moment krijg jij het veel bredere Amerikaanse Netflix-aanbod te zien. Je kan deze truc overigens ook gebruiken om vanuit het buitenland toegang te krijgen tot de Nederlandse Netflix. Fijn als je op vakantie bent. Hetzelfde geldt overigens voor andere streaming diensten zoals Disney Plus, Hulu, en BBC iPlayer.

Extra voordelen van deze oplossing

Het gebruik van een VPN heeft trouwens nog meer voordelen. Ten eerste wordt jouw internetverkeer extra beveiligd, zodat je onbezorgd op openbare wifi-netwerken kan. Daarnaast kun je anoniemer het internet op. Het wordt met een VPN veel lastiger voor anderen om te achterhalen welke websites jij bezoekt of wat je downloadt. Perfect dus om anoniem te surfen, streamen en downloaden.

Ook heb je overal ter wereld toegang tot Youtube, Facebook, WhatsApp en Skype, ook in landen waar dit geblokkeerd is. Bovendien kan je met een VPN vanuit het buitenland naar Nederlandse televisie kijken (bijvoorbeeld Nederlands voetbal vanaf je vakantieadres). Is je interesse gewekt? Dan laten we je nu stap voor stap zien hoe je dit voor elkaar krijgt!

Beste VPN’s voor Netflix, welke moet ik kiezen?

Het kiezen van de beste VPN-aanbieder voor Netflix kan lastig zijn omdat Netflix actief de toegang vanaf VPN-servers probeert tegen te gaan. Dit kunnen ze alleen doen door het IP-adres van een server te blokkeren. Veel premium VPN-aanbieders zorgen er dan ook voor dat ze altijd een server hebben waarmee je Netflix kan kijken.

Sommige bieden zelfs de mogelijkheid tot een dedicated IP-adres aan. Dit betekent dat jij als enige gebruik maakt van dat IP-adres op de VPN-server (normaliter deel je een IP-adres met andere VPN-gebruikers). Daarnaast moet de VPN snel zijn, omdat je niet wilt dat je film of serie hapert of vaak moet bufferen. Op basis hiervan zijn we tot de volgende, beste VPN’s gekomen voor Netflix.

Weinig tijd? Dit zijn de 5 beste VPN’s voor Netflix in 2021

 • 3.000 servers in 90 landen (waaronder Nederland en België) die je toegang geven tot veel Netflix-bibliotheken
 • Onbeperkte data en superhoge snelheden voor het streamen van je favoriete programma’s op Netflix zonder onderbrekingen
 • Met MediaStreamer heb je eenvoudig toegang tot Netflix op smart-tv’s en gameconsoles
 • 5 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 20 Netflix-bibliotheken (waaronder die van de VS, het VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, Vudu, Hotstar en meer, plus NPO Start Uitzending gemist, NLZiet en Pathé Thuis, die je misschien wilt bekijken als je in het buitenland bent.
 • Compatibel met: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers, Apple TV, Amazon Fire-apparaten en meer
 • Interface kan in het Nederlands worden weergegeven
 • Het uitgebreide netwerk van ExpressVPN van 3.000 servers in 90 landen biedt toegang tot meer dan 20 Netflix-bibliotheken, waaronder die van de VS, VK, Frankrijk, Australië en Japan. Ik kreeg zelfs toegang tot een aantal lastigere bibliotheken in Brazilië, Duitsland, Panama, Zuid-Korea en Vietnam.

  Deze VPN heeft ook razende snelheden, zodat je Netflix zonder vertragingen in hoge kwaliteit kunt streamen. Tijdens mijn tests heb ik verbinding gemaakt met zes langeafstandsservers in de VS en mijn snelheden waren gemiddeld 43,7 Mbps. Zelfs toen ik de super verre Australische servers met Netflix testte, waren mijn snelheden een behoorlijke 39,2 Mbps (meestal krijg je lage snelheden op servers, die ver van je echte locatie verwijderd zijn). Je hebt maar 25 Mbps nodig om in Ultra HD te kunnen streamen, dus dit is ruim voldoende voor het kijken naar programma’s in hoge kwaliteit. Ik had ook eenvoudig toegang tot Disney+, HBO Max en Hulu – het duurde slechts vijf seconden om een programma te kunnen laden.

  Met ExpressVPN hoef je je ook geen zorgen te maken over datalimieten, die beperken hoeveel je kunt kijken. Ik kon het hele eerste seizoen van Outlander en drie andere programma’s zonder problemen kijken, omdat ExpressVPN bij alle abonnementen onbeperkte data biedt.

  Bovendien ben je niet beperkt tot één apparaat: je kunt tot 5 apparaten tegelijkertijd verbinden onder één account. Dit betekent dat je ExpressVPN kunt delen met je hele gezin. Tijdens mijn tests heb ik mijn iPhone, MacBook en Windows-laptop met de VPN verbonden. Ik was onder de indruk dat ik verschillende Netflix-programma’s op alle apparaten tegelijk kon streamen zonder bufferen of schokkerige beelden te ervaren.

  ExpressVPN biedt apps voor alle belangrijke besturingssystemen en browserextensies. Bovendien werkt het zelfs met smart-tv’s, Amazon Fire Stick, Roku, Kodi, PlayStation en Chromecast. Met de MediaStreamer-functie (Smart DNS) kun je Netflix streamen op elk apparaat dat verbinding maakt met wifi, zelfs apparaten die normaal gesproken geen VPN’s ondersteunen. Het kostte me slechts vijf minuten om de Amerikaanse Netflix op mijn Xbox te ontgrendelen met MediaStreamer. Op deze manier is het gemakkelijk om je favoriete programma’s rechtstreeks op het grote scherm te bekijken.

  De 24/7 klantenondersteuning is super responsief en kan je helpen bij het oplossen van elk probleem dat je bij het ontgrendelen van Netflix kunt tegenkomen. De VPN heeft altijd een lijst met servers die het beste werken voor toegang tot de bibliotheek van jouw gewenste regio. Ik nam contact met hen op en vroeg welke server het beste was voor de Amerikaanse Netflix en binnen twee minuten gaf de ondersteuningsmedewerker aan dat ik Los Angeles 2 moest gebruiken (en het werkte). Dus zelfs als Netflix de VPN-verboden nog harder aanpakt, zorgt de klantenondersteuning van ExpressVPN ervoor dat je binnen een paar minuten aan de slag kunt.

  Het enige teleurstellende aan ExpressVPN is dat de abonnementen enigszins prijzig kunnen zijn. Je kunt echter 49% korting krijgen op je abonnement door gebruik te maken van de laatste korting om het veel betaalbaarder te maken.

  Als je er nog niet aan toe bent om je vast te leggen, kun je alle functies van ExpressVPN zonder risico uitproberen, aangezien de service wordt ondersteund door een 30-daagse geld-terug-garantie. Als je niet onder de indruk bent, kun je altijd je volledige geld terugvragen. Na 26 dagen van de service gebruik te hebben gemaakt, besloot ik dit beleid te testen en vroeg ik een terugbetaling aan via de 24/7 live chat (die je kunt gebruiken in het Nederlands, omdat de chat een ingebouwde vertaalfunctie heeft). De ondersteuningsmedewerkers stelde mij een paar vragen en keurde mijn terugbetaling daarna snel goed. Ik had mijn geld binnen drie werkdagen terug.

 • 1.900 servers in 70 landen (inclusief servers in Amsterdam en Brussel) die je toegang geven tot Netflix over de hele wereld
 • Onbeperkte data en superhoge snelheden voor het streamen van je favoriete series en films zonder onderbrekingen
 • Ongelimiteerd gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 15 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, HBO Max en meer
 • Compatibel met: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers, Apple TV, Amazon Fire-apparaten en meer
 • IPVanish biedt onbeperkte gelijktijdige verbindingen per account, wat geweldig is als je meer Netflix-verslaafden in je huishouden hebt. Ik heb deze functie getest door drie verschillende Netflix-programma’s tegelijkertijd te streamen op mijn iPhone, MacBook en Android. Tot mijn verbazing heb ik geen vertragingen of bufferen ervaren.

  De provider heeft 1.900 servers in 70 landen, zodat je toegang hebt tot heel veel Netflix-content. Tijdens mijn tests kon ik meer dan 15 Netflix-bibliotheken ontgrendelen, waaronder die van de VS, het VK, Canada, Japan, Brazilië, Mexico, India en meer.

  De VPN heeft superhoge snelheden en onbeperkte data, zodat je zonder vertraging naar al je favoriete series en films op Netflix kunt kijken. Toen ik lokale servers testte in Duitsland, Nederland en België, waren mijn snelheden gemiddeld 40,3 Mbps. Ik zag geen verschil toen ik verbinding maakte met de langeafstandsservers in de VS en Japan, aangezien mijn snelheden nog steeds gemiddeld 38,4 Mbps waren. Hierdoor kun je Netflix eenvoudig vanuit Nederland of het buitenland in Ultra HD streamen zonder last te hebben van bufferen (UltraHD vereist 25 Mbps).

  Het servernetwerk van IPVanish, in combinatie met de hoge snelheden, betekent dat je zonder problemen toegang hebt tot je favoriete Netflix-programma’s. Ik was zelfs in staat om andere populaire streamingplatforms, zoals Disney+ en Hulu te ontgrendelen terwijl ik was verbonden met de Amerikaanse servers van IPVanish.

  De VPN werkt met Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer en is supereenvoudig in te stellen. Ik had de software in minder dan vijf minuten gedownload en geïnstalleerd op mijn MacBook. Dit betekent dat je meteen kunt beginnen met het kijken naar je favoriete films en series op Netflix.

  Ik was een beetje teleurgesteld dat de VPN geen Smart DNS biedt, wat betekent dat je IPVanish niet gemakkelijk kunt gebruiken op apparaten die geen VPN’s ondersteunen (zoals Xbox, Playstation en Apple TV). Je kunt IPVanish echter nog steeds op deze apparaten laten werken door de VPN op je router in te stellen.

  Wanneer je je aanmeldt voor IPVanish, kun je tot 74% korting krijgen op je abonnement. Helaas biedt de provider geen mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen. Ik vond dit echter geen probleem, omdat je uit andere betaalmethoden kunt kiezen, zoals creditcards en PayPal.

  Met de 30-daagse geld-terug-garantie kun je IPVanish zelfs gratis uitproberen. Mijn geld terugkrijgen was supereenvoudig, omdat ik geen contact hoefde op te nemen met de 24/7 live chat of een reden hoefde op te geven. Ik kon gewoon inloggen op mijn account en op een paar knoppen klikken om mijn abonnement op te zeggen. Ik had mijn geld vier later terug. Je zult blij zijn om te horen dat de chatondersteuning kan worden aangeboden in het Nederlands, aangezien IPVanish een ingebouwde chatvertaler heeft; je kunt ook via e-mail contact met de klantenservice opnemen, maar in dit geval moeten de klantenondersteuners een externe vertaaltool gebruiken, die mogelijk niet zo betrouwbaar is.

 • 7.450 servers in 90 landen (Nederland en België) die je toegang geven tot Netflix-bibliotheken wereldwijd
 • Onbeperkte data en hoge snelheden voor het streamen van je favoriete Netflix-series en films zonder vertragingen
 • 7 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 45-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 15 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, Hulu, HBO Max, BBC iPlayer Fox en meer
 • Compatibel met: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers, Apple TV, Amazon Fire-apparaten en meer
 • Je kunt de Android-apps in het Nederlands weergeven en navigeren
 • Met CyberGhost kun je Netflix eenvoudig op verschillende apparaten ontgrendelen, waaronder gameconsoles, smart-tv’s en AppleTV. De Smart DNS-functie is heel gemakkelijk te gebruiken en geeft je toegang tot meerdere Netflix-bibliotheken op de meeste wifi-apparaten. Het kostte me maar een paar minuten om de Amerikaanse Netflix op mijn PS4 te streamen. De apps van CyberGhost zijn ook gebruiksvriendelijk op alle belangrijke besturingssystemen, zoals Windows, Mac, iOS, Android, Linux en zelfs Amazon Fire Stick.

  Het netwerk omvat 7.450 servers in 90 landen, dus je zult altijd een server vinden die je toegang geeft tot je favoriete Netflix-programma’s. Mijn team en ik hebben meer dan 15 Netflix-bibliotheken kunnen ontgrendelen, waaronder die van de VS, het VK, Canada, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Japan. Ik slaagde er zelfs in om andere populaire streamingplatforms, zoals Disney+ en Hulu te ontgrendelen.

  Een van mijn favoriete onderdelen van CyberGhost is dat de servers zijn ontworpen voor toegang tot Netflix. Ik heb deze voor streaming geoptimaliseerde servers getest en handmatig servers op locatie geselecteerd om te zien of ze ook met Netflix werkten. Ik ontdekte dat beide prima werkten, maar de geoptimaliseerde servers hadden consistent toegang tot Netflix en konden sneller streamen dan de reguliere servers.

  CyberGhost biedt ook superieure snelheden, zodat je je favoriete Netflix-series en films in Ultra HD kunt streamen zonder bufferen. Je krijgt ook onbeperkt data. Ik heb dit getest door vijf uur Ozark te kijken op de Amerikaanse Netflix en ik had constant hoge videokwaliteit en zonder vertragingen. Mijn snelheden waren gemiddeld 35,4 Mbps, wat best indrukwekkend is voor een verbinding die meer dan 6.800 km moet afleggen (ik ben gevestigd in West-Europa).

  Bovendien kun je met CyberGhost gelijktijdig verbinding maken met maximaal 7 apparaten. Ik heb mijn iPad, MacBook en iPhone tegelijkertijd verbonden. Mijn verbinding werd niet langzamer tijdens het streamen van Netflix, het luisteren naar muziek op Spotify of het werken op mijn MacBook.

  De korte termijnabonnementen zijn een beetje prijzig, maar de lange termijnabonnementen van CyberGhost zijn zeer betaalbaar. Toen ik op de website keek, ontdekte ik dat je een abonnement kunt krijgen voor slechts $2,17/maand.

  Ik raad aan om de geld-terug-garantie van de provider te gebruiken. Op deze manier kun je CyberGhost gratis uitproberen gedurende 45 dagen en je volledige geld terugvragen als de service je niet bevalt. Ik heb de live chatfunctie gebruikt om mijn abonnement op te zeggen en de ondersteuningsmedewerker vroeg me alleen maar naar mijn reden voor het opzeggen. Daarna werd mijn terugbetaling snel goedgekeurd en had ik mijn geld binnen vijf werkdagen terug.

 • 29.650 servers in 70 landen (waaronder Nederland) die je toegang kunnen geven tot meerdere Netflix-bibliotheken
 • Onbeperkte data en hoge snelheden voor het streamen van je favoriete programma’s zonder vertragingen
 • 10 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 15 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, het VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video en meer
 • Compatibel met: Mac, Windows, Linux, Android, iOS, Amazon Fire-apparaten en meer
 • De interface ondersteunt het Nederlands
 • Private Internet Access (PIA) beschikt over een uitgebreid servernetwerk van 29.650 servers in 70 landen. Mijn team en ik hebben honderden PIA-servers getest en ontdekten dat de VPN Netflix VS, VK, Australië, Canada en 12 andere bibliotheken kan ontgrendelen.

  Wanneer je de servers van PIA gebruikt, krijg je eenvoudig toegang tot veel verschillende Netflix-bibliotheken. Met de voor de VS geoptimaliseerde streamingserver kon ik ook andere streamingplatforms, zoals Disney+ en Amazon Prime Video ontgrendelen.

  De provider biedt hoge snelheden en onbeperkte bandbreedte, zodat je zonder onderbrekingen naar Netflix kunt kijken. Toen ik verbinding maakte met servers in Australië, had ik gemiddelde snelheden van 25,4 Mbps – dit is indrukwekkend aangezien Australië meer dan 15.000 km verwijderd is van mijn locatie. Op lokale servers waren mijn snelheden gemiddeld 31,4 Mbps. Dit is voldoende om in hoge kwaliteit te kunnen streamen, aangezien je maar 5 Mbps nodig hebt om in HD te kunnen kijken.

  PIA biedt een gebruiksvriendelijke app voor populaire besturingssystemen, zoals Windows, Mac, iOS, Android en Linux. Ik vond het teleurstellend dat de provider geen speciale apps biedt voor veel andere apparaten. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken met Amazon Fire Stick, maar je moet Smart DNS gebruiken. Gelukkig biedt PIA Smart DNS IP-adressen op vijf locaties (waaronder de VS, het VK en Japan), zodat je toegang hebt tot verschillende Netflix-bibliotheken op Fire Stick, PlayStation en meer.

  Een klein nadeel is dat de klantenondersteuning trage reactietijden heeft – het duurde 10 minuten voordat ik contact had met een ondersteuningsmedewerker in de live chat. Gelukkig biedt de website een uitgebreide kennisbank. Op deze manier hoef je misschien niet op de klantenondersteuning te wachten, aangezien veel antwoorden op je vragen op de website te vinden zijn. En als je nu naar de website gaat, kun je profiteren van de 84% korting.

  Nog beter, je kunt PIA gratis uitproberen met de 30-daagse geld-terug garantie. Als je niet onder de indruk bent, kun je altijd je geld terugvragen. Ik heb dit beleid zelf getest; ik stuurde na 25 dagen een e-mail naar de klantenservice om mijn abonnement op te zeggen. Hoewel PIA een live chat biedt (momenteel alleen in het Engels), kun je deze niet gebruiken voor het aanvragen van een restitutie. Na één dag kreeg ik een e-mail terug waarin stond dat mijn terugbetaling was goedgekeurd. Ik had mijn geld binnen vijf werkdagen terug.

 • 200 servers in 60 landen (ook in Nederland en België) die je wereldwijd toegang geven tot Netflix
 • Onbeperkte data en superhoge snelheden voor het streamen van je favoriete films en series zonder vertragingen
 • 6 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 15 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, het VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video en meer
 • Compatibel met: Mac, Windows, Android, iOS, Amazon Fire-apparaten en meer
 • De interface is beschikbaar in het Nederlands
 • PrivateVPN biedt hoge snelheden met onbeperkte bandbreedte, zodat je urenlang naar je favoriete series en films op Netflix kunt kijken. Tijdens mijn tests maakte ik verbinding met vijf van de Amerikaanse servers van PrivateVPN en ik had een gemiddelde snelheid van 26,3 Mbps. Toen ik verbinding maakte met de server in Mexico, had ik nog steeds snelheden van 22,3 Mbps. Aangezien je maar 5 Mbps nodig hebt om in HD te kunnen streamen, is dit meer dan snel genoeg. Tijdens het streamen van Netflix-programma’s zul je geen vertragingen ervaren.

  Met de 200 servers van PrivateVPN in 60 landen heb je toegang tot meer dan 15 populaire Netflix-bibliotheken. Toen ik verbonden was met de Amerikaanse servers, kreeg ik vanuit West-Europa gemakkelijk toegang tot mijn Amerikaanse Netflix-account. Bovendien kan de VPN andere bibliotheken ontgrendelen, waaronder die van het VK, Canada, Australië, Frankrijk en Duitsland.

  Hoewel het netwerk van PrivateVPN klein is, heb ik geen problemen ondervonden om toegang te krijgen tot Netflix. Dit komt omdat de provider zijn IP-adressen regelmatig bijwerkt – Netflix kan deze adressen gewoon niet snel genoeg blokkeren. Dit betekent dat je altijd een betrouwbare server zult vinden voor het bekijken van je favoriete programma’s.

  PrivateVPN heeft apps voor de meeste grote besturingssystemen, zoals Mac, Windows, Android, iOS en zelfs Amazon Fire Stick. De provider biedt geen browserextensies of Smart DNS. Gelukkig was dit niet echt een probleem, omdat de service wordt geleverd met routerondersteuning. Hierdoor kon ik de VPN via de router verbinden en instellen op de Smart TV – ik kon mijn favoriete Netflix-programma’s op het grote scherm bekijken. De VPN biedt ook tot 6 gelijktijdige verbindingen, zodat je hele huishouden tegelijkertijd verschillende programma’s kan streamen.

  Hoewel PrivateVPN al best betaalbare abonnementen heeft, ontdekte ik dat je nog meer geld op je abonnement kunt besparen met de 84% korting.

  Je kunt ook gebruikmaken van de 30-daagse geld-terug-garantie om alle gratis functies van PrivateVPN uit te proberen. Na 28 dagen gebruik te hebben gemaakt van de service, vroeg ik mijn geld terug via de live chat op de website. De ondersteuningsmedewerker vertelde mij dat terugbetalingen alleen via e-mail konden worden verwerkt, wat enige tijd kostte. Zes dagen later had ik mijn geld echter al terug. Belangrijk om te weten is dat de live chat voornamelijk in het Engels is, maar dat de ondersteuningsmedewerkers een online vertaaltool kunnen gebruiken als je echt in het Nederlands wilt chatten.

 • 700 servers in 70 landen (inclusief Nederland en België) die meerdere Netflix-bibliotheken kunnen ontgrendelen
 • Onbeperkte data en behoorlijke snelheden voor het streamen van je favoriete programma’s zonder vervelende vertragingen
 • 30 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 10 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, het VK, Canada, Australië, Duitsland), Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video en meer
 • Compatibel met: Mac, Windows, Android, iOS, routers, Amazon Fire-apparaten en meer
 • Apps zijn beschikbaar in het Nederlands
 • VyprVPN heeft zijn eigen beveiligingsprotocol, Chameleon genaamd, dat is ontworpen voor het ontgrendelen van beperkte sites, zoals Netflix. Met het netwerk van 700 servers in 70 landen is het bovendien eenvoudig om toegang te krijgen tot vele populaire Netflix-bibliotheken. Tijdens mijn tests had ik toegang tot Netflix VS, VK, Canada, Australië en nog acht andere bibliotheken. Terwijl ik verbonden was met de Amerikaanse en Britse servers, kon ik zelfs Disney+, Hulu en BBC iPlayer ontgrendelen.

  VyprVPN heeft behoorlijke snelheden en onbeperkte data, dus je kunt zoveel Netflix kijken als je wilt zonder enige vertraging. Toen ik verbinding maakte met de Duitse server, had ik een gemiddelde snelheid van 25,4 Mbps en kon ik programma’s in HD streamen zonder last te hebben van bufferen. Echter, toen ik de Australische servers testte, daalden mijn snelheden tot gemiddeld 3,5 Mbps. Gelukkig had ik niet hetzelfde probleem met de Amerikaanse en Canadese Netflix. Bovendien kun je met de app servers op snelheid sorteren. Op deze manier kun je altijd de snelste beschikbare server vinden en verbinding maken voor soepele streaming.

  VyprVPN is compatibel met Mac, Windows, iOS, Android, routers en meer (maar biedt geen Smart DNS). Je kunt er ook maximaal 30 apparaten tegelijkertijd mee verbinden. Ik heb dit getest door mijn MacBook, iPhone en iPad met de VPN te verbinden, terwijl ik tegelijkertijd drie verschillende programma’s streamde – ik had geen last van vertragingen of onderbrekingen. Dit betekent dat alle gezinsleden en huisgenoten eenvoudig tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de VPN.

  Wat mij opviel aan VyprVPN is dat als je een creditcard gebruikt om je te abonneren, er $1 in rekening wordt gebracht voor het valideren van je kaart. Ik vond dat echter niet zo heel erg, want de lange termijnabonnementen zijn hoe dan ook redelijk betaalbaar. Ik kon ook geld besparen door gebruik te maken van de 50% korting tijdens het aanmelden.

  Je kunt VyprVPN ook eerst uitproberen voordat je je abonneert door gebruik te maken van de 30-daagse geld-terug garantie. Na de service 26 dagen te hebben gebruikt, vroeg ik via de live chat mijn geld terug. Ik hoefde maar enkele vragen over mijn gebruikerservaring te beantwoorden en ik had mijn geld binnen zeven terug. Mocht je je afvragen ​​of je in het Nederlands met de klantenservice kunt chatten of e-mailen, dan is het antwoord ja! De ondersteuningsmedewerkers vertalen alle berichten die ze ontvangen met behulp van een vertaaltool, dus dat is goed geregeld.

 • 1.100 servers in 210 landen (ook in Nederland en België) die je toegang geven tot Netflix over de hele wereld
 • Onbeperkte bandbreedte en hoge snelheden voor het streamen van Netflix zonder vertragingen
 • 10 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 10 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, VK, Canada, Australië, Duitsland), Disney+, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video en meer
 • Compatibel met: Mac, Windows, Android, iOS, routers en meer
 • Interface voor iOS en Android ondersteunt het Nederlands
 • HMA (HideMyAss) heeft voor streaming geoptimaliseerde servers die snelle toegang bieden tot Netflix. De provider heeft ook een enorm servernetwerk van 1.100 servers in 210 landen. Dit betekent dat je geen problemen zult hebben met het vinden van een server die met Netflix werkt. Tijdens mijn tests heb ik verbinding gemaakt met meer dan 15 servers en kon ik Netflix VS, VK, Canada, Australia en nog acht andere bibliotheken ontgrendelen. Met behulp van Britse servers had ik zelfs toegang tot mijn BBC iPlayer en Amazon Prime Video-accounts.

  De VPN biedt onbeperkte bandbreedte en goede snelheden. Tijdens mijn tests heb ik verbinding gemaakt met alle zeven Britse servers en mijn snelheden waren gemiddeld 22,3 Mbps. Toen ik verbinding maakte met de langeafstandsservers in de VS en Canada, daalden de snelheden tot 16,3 Mbps. Om in HD te kunnen kijken heb je 5 Mbps nodig. Dit betekent dat je Netflix altijd in hoge kwaliteit kunt streamen.

  HMA biedt ook 10 gelijktijdige apparaatverbindingen en is compatibel met de meeste grote besturingssystemen. Hierdoor kun je Netflix op meerdere apparaten tegelijkertijd streamen. De installatie is supereenvoudig: het kostte me slechts vijf minuten om de VPN op mijn iPhone te downloaden en te installeren. De provider biedt geen Smart DNS, maar dat was geen probleem omdat de VPN wordt geleverd met routerondersteuning, waardoor ik toegang tot Netflix kon krijgen op mijn Xbox en Apple TV.

  Je kunt bij HMA niet betalen met cryptovaluta, wat niet ideaal is als je je privacy wilt behouden als je je aanmeldt. Dit wordt echter gecompenseerd door de betaalbare abonnementen van de provider. Als je je nu aanmeldt, kun je tot 77% korting krijgen op je abonnement.

  Je kunt de service gratis uitproberen met de 30-daagse geld-terug-garantie. Ik heb het restitutiebeleid getest en mijn abonnement opgezegd door een aanvraagformulier in te vullen (HMA heeft geen 24/7 live chat-ondersteuning). De ondersteuningsmedewerker gaf aan dat ik een e-mail moest sturen om mijn geld terug te krijgen. Ik deed dat en ik had mijn geld binnen acht werkdagen terug. Als je ooit de klantenservice moet e-mailen, kun je dit in het Nederlands doen; de ondersteuningsmedewerkers zullen je e-mail vertalen en je beantwoorden in de taal van je voorkeur met behulp van een online vertaler.

 • 1.400 servers in 61 landen (ook Nederland en België vallen hieronder) die toegang bieden tot meerdere Netflix-bibliotheken
 • Onbeperkte data en hoge snelheden voor het streamen van je favoriete programma’s zonder last te hebben van bufferen
 • Eersteklas privacy en beveiligingsfuncties voor het beschermen van je online gegevens
 • 10 gelijktijdige apparaatverbindingen
 • 30-daagse geld-terug-garantie
 • Heeft toegang tot: meer dan 10 Netflix-bibliotheken (inclusief die van de VS, VK, Canada, Australië, Frankrijk), Disney+, Hulu, Amazon Prime Video en meer
 • Compatibel met: Mac, Windows, Android, iOS en meer
 • Het Nederlands wordt ondersteund
 • ProtonVPN biedt onbeperkte bandbreedte, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hoeveel je met de VPN kunt kijken. Om dit te testen, besloot ik een Twilight-marathon te houden en keek ik alle films op één dag – ik kon urenlang van Netflix genieten zonder enige onderbreking.

  De provider heeft een servernetwerk van 1.400 servers in 61 landen, die je kunt gebruiken om wereldwijd toegang te krijgen tot Netflix. Toen ik was verbonden met de servers van ProtonVPN had ik toegang tot Netflix VS, VK, Canada, Australië en nog acht andere bibliotheken. De Amerikaanse servers gaven mij zelfs toegang tot Disney+ en HBO Max.

  ProtonVPN biedt ook behoorlijke snelheden. Tijdens mijn tests kon ik op drie van de Amerikaanse servers Netflix VS in HD streamen. Mijn snelheden waren gemiddeld 16,4 Mbps, wat meer dan genoeg is om in HD te kunnen streamen. Op lokale Duitse en Franse servers waren mijn snelheden gemiddeld 20,4 Mbps. Hoewel dit niet de hoogste snelheden zijn, kun je zonder onderbrekingen naar je favoriete films en series op Netflix kijken.

  ProtonVPN is compatibel met de meeste grote besturingssystemen (maar biedt geen Smart DNS en is niet compatibel met Amazon Fire Stick). Bovendien biedt de VPN 10 gelijktijdige apparaatverbindingen. Tijdens mijn tests vroeg ik mijn huisgenoten om de VPN te installeren en tegelijkertijd verschillende Netflix-programma’s te streamen. We konden allemaal zonder enige vertraging in HD streamen.

  Het gratis abonnement van ProtonVPN werkt niet met Netflix. Ik heb alle 17 gratis servers getest en kon geen enkele Netflix-bibliotheek ontgrendelen. Dit betekent dat als je toegang tot Netflix wilt, je je moet abonneren op een van de premium-abonnementen. Gelukkig ontdekte ik tijdens het aanmelden dat je 34% korting kunt krijgen op een abonnement waarmee je toegang tot Netflix kunt krijgen, dus was het redelijk betaalbaar.

  De VPN wordt zelfs ondersteund door een geld-terug-garantie, zodat je ProtonVPN gratis kunt uitproberen gedurende 30 dagen. Toen ik het restitutiebeleid testte, moest ik contact met ProtonVPN opnemen via het ondersteuningsformulier (de provider biedt geen 24/7 live chat). Drie dagen later kreeg ik een reactie via e-mail dat mijn verzoek was goedgekeurd en ik had mijn geld 10 dagen later terug. Houd er rekening mee dat hoewel het ondersteuningsformulier alleen in het Engels wordt verstrekt, je, zodra je een reactie per e-mail ontvangt, in het Nederlands terug kunt e-mailen. De ondersteuningsmedewerkers gebruiken een online vertaaltool voor het uitwisselen van berichten in je voorkeurstaal. Je kunt ze ook in het Nederlands tweeten.

  Snelle vergelijkingstabellen: beste Netflix VPN’s

  De onderstaande tabel vergelijkt de kenmerken van de meest aanbevolen VPN’s. Deze kenmerken omvatten het aantal Netflix-bibliotheken waartoe elke VPN toegang heeft, de besturingssystemen waarmee de VPN compatibel is, hoeveel apparaten je tegelijkertijd met de VPN kunt verbinden en het goedkoopste maandabonnement dat momenteel door de VPN wordt geboden.

  Ik heb ook gekeken of elke VPN een app heeft voor Amazon Fire Stick, want niet alle VPN’s hebben dat. Ten slotte heb ik Smart DNS toegevoegd, een functie waarmee je Netflix kunt ontgrendelen op apparaten, die normaal gesproken niet met VPN’s werken (zoals gameconsoles, Apple TV en smart TV’s).

  VPN Laagste prijs p/m Aantal Netflix-bibliotheken Werkt met UI in het Nederlands Aantal apparaatverbindingen Native app voor Amazon Fire-apparaten? Smart DNS
  🥇ExpressVPN $6,67/maand 20+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer ja 5 Ja ja
  🥈IPVanish $2,92/maand 15+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer nee Ongelimiteerd Ja nee
  🥉CyberGhost $2,17/maand 15+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer Ja (Mac, iOS, Android) 7 Ja ja
  Private Internet Access $2,03/maand 15+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer Ja 10 nee ja
  PrivateVPN $2/maand 15+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer Ja 6 Ja nee
  VyprVPN $5/maand 10+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer Ja 30 Ja nee
  HMA $2,99/maand 10+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux, routers en meer Ja (Android en iOS) 10 Nee nee
  ProtonVPN $4,99/maand 10+ Windows, Mac, iOS, Android, Linux en meer Ja 10 Nee nee

  Gebruiksgemak: toegang tot Netflix-bibliotheken

  In de onderstaande tabel zijn de beste VPN’s beoordeeld op hoe eenvoudig het was om werkende servers te vinden voor de meest populaire Netflix-bibliotheken. Voor wat betreft het omzeilen van de VPN-blokkeringstechnologie van Netflix zijn sommige VPN’s betrouwbaarder dan andere. ‘Eenvoudig’ betekent dat ik meteen een werkende server had gevonden en ‘Moeilijk’ geeft aan dat ik minstens 10 minuten heb moeten besteden aan het zoeken naar een server (of meerdere keren verbinding met de VPN moest maken en deze weer verbreken) voordat ik Netflix kon ontgrendelen.

  VS VK Canada Australië Frankrijk Duitsland Brazilië
  ExpressVPN Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig
  IPVanish Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld
  CyberGhost Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig
  Private Internet Access Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld
  PrivateVPN Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld Gemiddeld Eenvoudig Eenvoudig Moeilijk
  VyprVPN Eenvoudig Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld No access Eenvoudig Moeilijk
  HMA Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld Eenvoudig No access Gemiddeld Gemiddeld
  ProtonVPN Gemiddeld Eenvoudig Eenvoudig Gemiddeld Gemiddeld Eenvoudig Gemiddeld

  Beknopte handleiding: Netflix ontgrendelen met een VPN in 3 eenvoudige stappen

  Bij het kiezen van een VPN voor Netflix is er een aantal criteria waar je op moet letten. Hier volgt een overzicht van wat ik voor het rangschikken van deze Netflix VPN’s heb getest:

 • Heeft toegang tot de Amerikaanse Netflix. Netflix VS beschikt over ​​een van de grootste bibliotheken en waarschijnlijk zitten daar veel films en series tussen die je graag wilt zien. Ik heb alle VPN’s op deze lijst regelmatig getest om ervoor te zorgen dat hun Amerikaanse servers de Amerikaanse Netflix consequent kunnen ontgrendelen.
 • Beschikt over een groot servernetwerk voor toegang tot andere bibliotheken. Een enorm servernetwerk met servers verspreid over een groot aantal landen betekent meestal dat je toegang hebt tot meerdere Netflix-bibliotheken. Om overbezetting van de server te voorkomen (wat kan leiden tot lagere snelheden) heb ik VPN’s gekozen die in elk land meerdere servers hebben.
 • Biedt hoge snelheden en onbeperkte data. Met een VPN met hoge snelheden en onbeperkte data kun je streamen in HD en Ultra HD, zelfs op langeafstandsverbindingen en tijdens piekuren. Voor alle VPN’s op mijn lijst heb ik snelheidstests uitgevoerd.
 • Biedt compatibiliteit met meerdere apparaten. Ga op zoek naar een VPN die compatibel is met de apparaten waarop je Netflix wilt streamen. Idealiter zou de VPN ook routers moeten ondersteunen en/of een Smart DNS-functie moeten hebben, zodat je Netflix kunt streamen op apparaten die normaal gesproken niet werken met VPN-apps, zoals smart-tv’s en gameconsoles.
 • Biedt uitstekende klantenondersteuning. Zelfs met een premium VPN kun je af en toe tegen problemen aanlopen, zoals servers die niet meer werken of foutcodes. Ik heb ervoor gezorgd dat de VPN’s op mijn lijst verschillende kanalen bieden om contact op te nemen met de klantenondersteuning (24/7 live chat-ondersteuning heeft de voorkeur, zodat je eventuele problemen meteen kunt oplossen). De VPN moet ook een grote kennisbank bieden met tutorials en antwoorden op veelgestelde vragen.
 • Biedt een gratis proefperiode of geld-terug-garantie. Het is belangrijk om een VPN eerst uit te kunnen proberen voordat je een abonnement afsluit, zodat je weet waarvoor je je aanmeldt. Ik heb ervoor gezorgd dat alle VPN’s op mijn lijst een geld-terug-garantie of gratis proefversie bieden.
 • Opgelet! Deze VPN’s werken niet met Netflix

  Onze tests onthulden nogal wat VPN’s die beweren met Netflix te werken, maar dat niet doen. Ik raad ten zeerste aan om een ​​van de VPN’s uit de bovenstaande lijst te kiezen, maar hier volgen er enkele die je in ieder geval moet vermijden:

 • NordVPN — Deze VPN werkt soms met Netflix, maar worstelt altijd wanneer de streaminggigant nieuwe VPN-verboden invoert, dus is het erg inconsistent. Op het moment van testen kon ik Netflix niet ontgrendelen.
 • CactusVPN — Beweert dat de Smart DNS Netflix kan ontgrendelen, maar tijdens het testen bleek dit niet zo te zijn.
 • Celo VPN — Kon tijdens mijn tests geen Netflix-bibliotheken ontgrendelen.
 • PureVPN — Deze service beweert Netflix te kunnen ontgrendelen, maar tijdens mijn tests kon ik zelfs geen verbinding maken.
 • Hola VPN — Deze VPN kan Netflix niet ontgrendelen en is betrapt op het in het geheim stelen van de bandbreedte van zijn gebruikers.
 • StrongVPN — Werkt alleen op Mac, dus is dit geen goede optie als je Netflix op andere apparaten wilt streamen
 • Unotelly — Tijdens mijn tests kon ik met deze VPN geen Netflix-bibliotheken ontgrendelen.
 • HideIPVPN — Deze VPN garandeert geen toegang tot Netflix en tijdens mijn tests kon ik Netflix op geen enkele server ontgrendelen.
 • Deze VPN’s werkten ook niet met Netflix:

  UFO VPN Unlocator Getflix Trust.Zone
  OperaVPN PandaVPN IVPN Overplay
  Windscribe SecureVPN Blockless VPN.ac
  Private Tunnel Avast Secureline VPN F-Secure Freedome Hoxx VPN
  Anonymous VPN Hide My IP Ivacy OneVPN
  PersonalVPN ProXPN Ra4w VPN AVG VPN

  Veelgestelde vragen over Netflix kijken met een VPN

  Het enige wat je hoeft te doen is een VPN aan te schaffen en verbinding te maken met een server in het land waar je toegang wilt krijgen tot Netflix. Als je bijvoorbeeld vanuit Nederland toegang wilt tot je Britse Netflix-account, moet je verbinding maken met een Britse server. Zodra de VPN is verbonden, laad je Netflix en krijg je de Britse bibliotheek met series en films te zien.

  Kan ik een gratis VPN gebruiken om naar Netflix te kijken?

  Waarschijnlijk niet. Ik heb nog nooit een gratis VPN-service of proxy gevonden die Netflix op betrouwbare wijze kan ontgrendelen. Aangezien gratis VPN’s vaak niet over de middelen beschikken om hun servers bij te werken, zal een server die eenmaal door Netflix is geblokkeerd, waarschijnlijk nooit meer werken. Bovendien hebben de meeste gratis VPN’s kleine servernetwerken, wat resulteert in lage snelheden door overbezetting.

  Gratis VPN’s leggen ook onrealistische datalimieten voor streaming op (meestal rond de 1 GB/maand). Dit betekent dat zelfs als je gratis VPN Netflix zou kunnen ontgrendelen, je niet eens genoeg data zou hebben om een hele film te kunnen afkijken.

  Bovendien kunnen gratis VPN’s gevaarlijk zijn en je privacy en veiligheid in gevaar brengen. Ze zijn niet erg veilig, dus kunnen ze je privégegevens lekken. Het is ook gebruikelijk dat gratis VPN’s je gegevens verzamelen en deze aan derden verkopen, zoals adverteerders. Bij sommige gratis VPN’s is zelfs malware in de app ingebouwd, die bedoeld is om schade aan je apparaat toe te brengen. Bovendien hebben ze meestal weinig of geen klantenondersteuning, dus als je tegen een probleem aanloopt, moet je het zelf oplossen.

  Het is altijd een veel beter idee om een goedkope premium VPN te gebruiken die is getest om met Netflix te werken. De meeste premium VPN’s bieden een geld-terug-garantie, dus loop je geen risico en kun je je geld terugkrijgen als je niet tevreden bent.

  Is het gebruik van een VPN voor Netflix legaal? Zal Netflix mij de toegang ontzeggen?

  Ja, het is meestal legaal, maar het kan ingewikkeld zijn. Het is afhankelijk van waar je woont en de wetten van het land waarin je woont, maar in de meeste landen is het legaal om een VPN te gebruiken om toegang tot Netflix te krijgen. Houd er rekening mee dat het gebruik van een VPN om voornamelijk toegang tot Netflix te krijgen in een andere regio dan die waarin je je hebt aangemeld, in strijd is met de algemene voorwaarden. De kans dat je van de service wordt uitgesloten, is echter zeer onwaarschijnlijk, aangezien Netflix achter de VPN-software aan gaat in plaats van zijn gebruikers.

  In landen als Iran en China, waar het gebruik van VPN’s, die niet door de overheid zijn goedgekeurd, verboden is, is toegang tot Netflix met een VPN illegaal. Aangezien we geen illegale activiteiten goedkeuren, raden we je aan altijd de wet en regelgeving in een land te controleren voordat je een VPN gebruikt voor het omzeilen van geografische blokkades.

  Is er een manier om het Netflix VPN-verbod te omzeilen en de Netflix-proxyfout te vermijden?

  Ja, je kunt het Netflix VPN-verbod omzeilen. Als je een van de VPN’s uit deze lijst gebruikt, heb je overal toegang tot meerdere Netflix-bibliotheken.

  Netflix gebruikt verschillende technieken voor het identificeren van VPN IP-adressen, zodat ze deze op de zwarte lijst kunnen zetten. De VPN’s die ik aanbeveel, werken hun servers voortdurend bij door nieuwe IP-adressen te verwerven. Dat betekent dat wanneer Netflix er een identificeert en blokkeert, de VPN deze zal verwijderen en een andere zal toevoegen die wel werkt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het gevreesde bericht “unblocker of proxy error” (althans niet voor heel lang).

  Welke VPN ontgrendelt de meeste Netflix-bibliotheken?

  Van alle VPN’s die ik heb getest, ontgrendelt ExpressVPN de meeste Netflix-bibliotheken. De VPN kan wereldwijd meer dan 20 bibliotheken ontgrendelen, waaronder die van de VS, Canada, het VK, Australië, Frankrijk en zelfs India, Brazilië en Zuid-Afrika. ExpressVPN heeft toegang tot al deze Netflix-bibliotheken, omdat de provider over een uitgebreid servernetwerk beschikt van 3.000 servers in 90 landen, dat voortdurend wordt bijgewerkt. De provider biedt ook beveiligingsfuncties van wereldklasse die je echte locatie en IP-adres maskeren. Dit maakt het eenvoudig om vanuit Nederland of in het buitenland toegang te krijgen tot Netflix-bibliotheken.

  Welk land heeft de grootste Netflix-bibliotheek?

  Meestal de VS. Dit verandert echter voortdurend, omdat dit afhankelijk is van de auteursrechtovereenkomsten in elk land. Meestal is het een constante race tussen Netflix VS, VK, Canada en Japan. Als je je niet in een van deze landen bevindt, is de kans groot dat je veel geografisch beperkte content op Netflix VS, VK en Canada misloopt. Gelukkig kan een VPN helpen met het streamen van je favoriete programma’s van over de hele wereld.

  Welke VPN is de snelste voor Netflix?

  De snelste VPN voor Netflix is ExpressVPN. Tijdens mijn tests waren de snelheden van de Amerikaanse servers van ExpressVPN gemiddeld 43,7 Mbps. Om dit in perspectief te plaatsen, heb je slechts 5 Mbps nodig voor HD en 25 Mbps voor Ultra HD. Dit betekent dat je gemakkelijk je favoriete Netflix-programma’s in hoge kwaliteit kunt bekijken.

  Houd er rekening mee dat een VPN je snelheden kan doen afnemen, omdat het langer duurt om je data naar de VPN-server te sturen (en deze ook te versleutelen). Om je snelheden te optimaliseren, kun je het beste een serverlocatie kiezen die dicht bij je werkelijke locatie ligt. Op deze manier minimaliseer je vertraging. Als je nog steeds lage snelheden ervaart, kies dan een andere (minder populaire) server in hetzelfde land.

  Je kunt ook kiezen voor een VPN-protocol dat is geoptimaliseerd voor snelheid. ExpressVPN biedt bijvoorbeeld Lightway, een supersnel protocol dat je streamingsnelheden maximaliseert.

  Hoe ontgrendelen VPN’s Netflix in Nederland of in het buitenland?

  Een VPN omzeilt geografische blokkades door je IP-adres te maskeren, waardoor het lijkt alsof je je in een ander land bevindt. Dit is noodzakelijk als je toegang wilt tot geografisch beperkte content, aangezien Netflix verschillende bibliotheken heeft in verschillende landen vanwege territoriale licentieovereenkomsten. Bijvoorbeeld: je bevindt je in Australië, maar als je je VPN verbindt met een server in de VS, lijkt het alsof je in de VS op het internet surft. Op deze manier heb je bijvoorbeeld gemakkelijk toegang tot je Amerikaanse Netflix-account, zelfs als je in het buitenland bent.

  Op welke apparaten kan ik een VPN gebruiken voor het ontgrendelen van Netflix?

  Je kunt een VPN gebruiken voor het ontgrendelen van Netflix op elk apparaat met een van de belangrijkste besturingssystemen: computers met Mac, Windows en Linux en mobiele apparaten met iOS of Android. Top VPN’s hebben meestal native apps voor Android TV’s en Amazon Fire-apparaten, evenals browserextensies voor Chrome en Firefox. Sommige VPN’s hebben ook een Smart DNS-functie, waarmee je toegang hebt tot Netflix op apparaten die normaal gesproken niet werken met VPN’s, zoals Apple TV, smart TV’s, Xbox en PlayStation.

  Om Netflix op andere apparaten te kunnen streamen die geen VPN’s ondersteunen, zoals Chromecast, Google TV en Roku, kun je ook een VPN op je router instellen. Sommige Netflix VPN’s verkopen zelfs vooraf geconfigureerde routers en andere VPN’s (zoals ExpressVPN) worden geleverd met een speciale router-app. Het is zelfs mogelijk om met een computer een virtuele router of mobiele hotspot in te stellen. Op die manier kun je je VPN-verbinding delen met andere apparaten.

  Kan ik in China naar Netflix kijken?

  Soms, dat is afhankelijk van de VPN. ExpressVPN, PrivateVPN en VyprVPN kunnen allemaal de Great Firewall van China omzeilen, zodat je in dat land Netflix kunt kijken. Houd er rekening mee dat het illegaal is om in China VPN’s te gebruiken, die niet door de overheid zijn goedgekeurd, dus moet je heel voorzichtig zijn. Aan de andere kant is er nog nooit een toerist bestraft voor het gebruik van een VPN, aangezien de overheid achter VPN’s aan gaat door ze te blokkeren en geen VPN-gebruikers opspoort.

  Krijg vandaag nog de beste VPN voor Netflix

  Het vinden van een VPN die betrouwbaar werkt met Netflix kan een lastige opgave zijn. Sommige VPN’s hebben helemaal geen toegang tot Netflix, terwijl andere alleen toegang hebben tot een aantal bibliotheken (en niet consequent).

  Alle VPN’s op deze lijst zijn perfect voor Netflix, omdat ze toegang hebben tot tientallen regionale bibliotheken en hoge snelheden bieden, zodat je naar je favoriete films en series kunt kijken zonder bufferen te ervaren. Ze zijn krachtig genoeg om de VPN-blokkades van Netflix te omzeilen en je tegelijkertijd veilig en anoniem te houden. Ze kunnen zelfs andere populaire platforms ontgrendelen, zoals Disney+, Hulu en Amazon Prime Video, zodat je het meeste uit je streamingaccounts kunt halen.

  Van alle geteste VPN’s is ExpressVPN mijn favoriet, omdat deze consequent meer dan 20 Netflix-bibliotheken kan ontgrendelen en superhoge snelheden heeft. De VPN wordt ondersteund door een 30-daagse geld-terug-garantie, dus je kunt ExpressVPN volledig zonder risico met Netflix uitproberen. Als je niet onder de indruk bent, kun je altijd je ​​volledige geld terugvragen.

  Samenvattend, zijn de beste VPN’s voor Netflix in 2021 …

  Je data wordt blootgesteld aan de websites die je bezoekt!

  Uw IP-adres:

  Uw locatie:

  Uw internetprovider:

  De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

  VPNs kunnen u helpen deze informatie voor websites te verbergen, zodat u te allen tijde bent beschermd. Wij raden ExpressVPN aan – de nummer 1 VPN van meer dan 350 providers die we hebben getest. ExpressVPN biedt versleuteling van militair niveau en privacyfuncties die uw digitale veiligheid garanderen en heeft momenteel 49% korting.

  Categories VPN

  Leave a Comment